Home / Brummen-Regiobode / Alweer bijna proefafzwemmen

Alweer bijna proefafzwemmen

BRUMMEN – Twee maanden na de eerste les van het jaar gaan de Brummense leerlingen reddend zwemmen zich alweer klaar maken om af te zwemmen. Sommigen hebben geleerd zichzelf te redden, anderen zijn al bijna klaar om drenkelingen te helpen.
Al tijden heeft de Reddingsbrigade bij de Spreng twee diploma’s per jaar. Voor Kerst zijn er eigen diploma’s, voor de zomervakantie komt de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen (KNBRD) langs.
Omdat iedereen bij de Spreng steeds iets nieuws leert of weer iets beter wordt, is iedereen altijd welkom om mee te kijken en te zwemmen. Belangstellenden mogen vier keer gratis proefzwemmen, ook bij de andere zwemsporten. Meer informatie is te vinden via de website of zwembrigade@zvdespreng.nl.

www.zvdespreng.nl

Lees ook

Lange wandeling over Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Speciaal voor de mensen die wat langer met een natuurgids op pad willen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.