Home / Nieuws / Adventsvesper met verhalenvertellers

Adventsvesper met verhalenvertellers

SPANKEREN – Op de eerste advent, op zondag 1 december, verzorgt de Raad van Kerken Veluwezoom een adventsvesper. In deze bijeenkomst staat het thema ‘verwachting’ centraal. De verhalenvertellers van de BV Van Verhalen vertelt hierover en kruipen hierbij in de huid van bekende personages. Voorganger is ds. Quik-Verweij. Deze vesperdienst is voor iedereen die wil mijmeren over het kerstverhaal, zegt de Raad van Kerken. “Even op verhaal komen met gedichten, verhalen en muziek en napraten met warme chocolademelk.” De adventvesper begint om 19.00 uur en wordt gehouden in de Petruskerk in Spankeren.

Lees ook

Succesvolle Open Monumentendag voor Stichting Carillon

DOESBURG – Zaterdag 11 september was Stichting Carillon in samenwerking met Comité Open Monumentendag Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.