Home / Brummen-Regiobode / Adventsconcert DES Hall

Adventsconcert DES Hall

HALL – Muziekvereniging DES Hall geeft zondag 1 december een sfeervol adventsconcert in de Ludgeruskerk in Hall. Met medewerking van organist Hans Aantjes brengt het fanfareorkest samen met de leerlingen een gevarieerd programma ten gehore onder leiding van dirigent Willem Jan Jolink. Het concert begint om 19.00 uur, de kerk opent om 18.30 uur haar deuren. Na afloop kan rond de vuurkorf worden nagepraat onder het genot van een kop warme chocolademelk of glühwein.

Lees ook

Adventconcert Young Voices en Amady

EERBEEK – Popkoor Young Voices en accordeonvereniging Amady geven op zondag 15 december samen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.