Home / Doesburg-Regiobode / Activiteiten bij Komdersuut

Activiteiten bij Komdersuut

ANGERLO – Komdersuut heeft ook in de herfst weer allerlei activiteiten. De cadeauwinkel is op donderdag open van 9.00 tot 16.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Ook de huiskamer is dan geopend. Hier kan een een kop koffie of thee met gebak of lunch genuttigd worden. Op zondag 24 november kunnen er pepernoten gebakken worden met kok Roel. Rondom Sinterklaas is er een mogelijkheid om een surprise te maken. Ook kan er bij Komdersuut een schilderworkshop gevolgd worden. Meer informatie over de activiteiten van Komdersuut is te verkrijgen via info@komdersuut.nl of Facebook.

Lees ook

Echtpaar Van Blokland draagt Mosterdfabriek over aan jonge ondernemer

DOESBURG – Dat Doesburg nog steeds bekendstaat als Mosterdstad, is de laatste veertig jaar te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.