Home / Rheden-Regiobode / Aanmelden voor een kersttas

Aanmelden voor een kersttas

DIEREN – Ook dit jaar organiseren Diana (het Diaconaal Netwerk Armoedebestrijding Rheden/Rozendaal) en de Stichting Strak (onder andere bekend van Kledingbank Dieren) weer met veel enthousiasme de Actie Kersttas. Inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen, krijgen aan het eind van het jaar een grote boodschappentas met praktische boodschappen met een klein kersttintje. Deze tassen worden gevuld dankzij mensen die hier boodschappen voor inleveren en met steun van kerken en fondsen en particuliere giften. Mensen met een beperkt inkomen kunnen tot uiterlijk 20 november een tas aanvragen via info@stichtingstrak.nl of tel. 06-16780310 onder vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Wie zich aanmeldt, krijgt bericht terug met meer informatie.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.