Home / Brummen-Regiobode / 500 euro voor Stichting Litania

500 euro voor Stichting Litania

BRUMMEN – Kunstkring Brummen en omgeving heeft met 22 van haar leden een geslaagde expositie gehouden. Op zaterdag 19 oktober werd de expositie geopend door wethouder Peter Paul Steinweg. Er is voor ruim 500 euro aan kunst verkocht en de opbrengst gaat naar Stichting Litania in Brummen. Zij bekostigt hulpmiddelen voor mensen met een beperking. In de winkels in Brummen en Hengelo exposeert en verkoopt Liatania nog een maand lang enkele werkjes van de Kunstkring.

Lees ook

Ophalen oud papier Loenen

LOENEN – Zaterdag 14 december wordt weer een Loenense wijk aangedaan door de vrijwilligers van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.