Home / Alle-Regiobode / 3FM Dj’s lopen zaterdag 21 december door regio

3FM Dj’s lopen zaterdag 21 december door regio

REGIO – Een groep van zes 3FM-dj’s loopt in de week voor kerst voor goededoelenactie Serious Request van Zeeland naar Groningen. Op zaterdag 21 december lopen Sander Hoogendoorn en Herman Hofman door de gemeente Rheden. Op het station in Dieren dragen zij het stokje over aan Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen, die verder wandelen door de gemeente Brummen.

Dit jaar zet 3FM Serious Request: The Lifeline zich in de week voor kerst in voor de slachtoffers van mensenhandel. Drie dj-teams zetten het lot van de slachtoffers van mensenhandel op de kaart door te voet van Zeeland naar Groningen te trekken. Op zaterdag 21 december lopen ze de etappe door onder andere Rheden en Brummen.
Nieuw dit jaar is dat mensen een etappe kunnen meelopen en daarmee geld inzamelen voor het Rode Kruis. Aanmelden voor de sponsorloop kan via 3fm.nl/loopmee. Maximaal honderd mensen kunnen zich opgeven voor een etappe.
Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen starten gezamenlijk vanuit Goes om hun wandeltocht af te leggen naar Groningen. Dit jaar wordt de route als estafette gelopen en wisselen de dj’s elkaar af bij zogenaamde chequepoints: feestelijke evenementen waar actievoerders en bezoekers naartoe kunnen komen om hun inzameling aan de actie te doneren. Zo’n chequepoint is station Dieren, waar op zaterdag 21 december halt wordt gehouden.

Na de start in Goes vervolgen Sander en Herman hun wandeltocht naar het eerste chequepoint in Kruiningen. Het duo loopt daarna van Bergen op Zoom naar Roosendaal, van Made naar Waalwijk, van Oss naar Grave, van Arnhem naar Dieren, van Laren naar Deventer, van Holten naar Hellendoorn, van Zuidwolde naar Pesse en van Vries naar Groningen.
Dj-duo Frank van der Lende en Eva Koreman starten hun eerste etappe in Rilland en lopen naar Bergen op Zoom. Daarna vervolgen ze de tocht van Zevenbergen naar Made, van Den Bosch naar Oss, van Nijmegen naar Arnhem, van Zutphen naar Laren, van Raalte naar Holten, van Ommen naar Zuidwolde, van Hooghalen naar Vries en tot slot lopen zij naar het eindpunt in Groningen.
Het derde duo Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen lopen de route vanaf Kruiningen tot Rilland. Vervolgens van Roosendaal naar Zevenbergen, van Waalwijk naar Den Bosch, van Grave naar Nijmegen, van Dieren naar Zutphen, van Deventer naar Raalte, van Hellendoorn naar Ommen, van Pesse naar Hooghalen en ook Mark en Rámon eindigen hun wandeltocht in Groningen.
Dit jaar zet 3FM Serious Request: The Lifeline zich in de week voor kerst in voor de slachtoffers van mensenhandel. De drie dj-teams zetten het lot van de slachtoffers van mensenhandel op de kaart door te voet van Zeeland naar Groningen te trekken. Ze maken 24 uur per dag live radio en bezoeken de acties die luisteraars organiseren. Dit alles met één doel: het inzamelen van geld voor het Rode kruis. In de week van 18 tot en met 24 december lopen de dj’s samen een route van bijna 500 kilometer in totaal.

3fm.nl/loopmee

Lees ook

Rick Evers: Beste YouTube,

Ik moet eens een hartig woordje met u spreken. Ons zoontje is namelijk heel erg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.