Home / Brummen-Regiobode / Zwembad Rhienderoord derde beste zwembad van Nederland

Zwembad Rhienderoord derde beste zwembad van Nederland

BRUMMEN – Op woensdag 9 oktober ontving een delegatie van het team van zwembad Rhienderoord de derde prijs in de categorie ‘beste zwembad accommodatie in Nederland – tot 100.000 bezoekers per jaar’. Het team is enorm trots op de prijs.

Een zeer knappe prestatie en iets om trots op te zijn”, aldus de jury, die het zwembad roemde om de klantvriendelijkheid, het gevarieerde en afwisselende aanbod aan zwem- en aquasportactiviteiten en de uitgebreide faciliteiten, zoals de sauna en de gezellige horecagelegenheden.
“Super dat het ons samen als team weer gelukt is om eerst genomineerd te worden uit wel 100 deelnemers en nu ook weer de derde plaats te winnen. Het is een enorme blijk van waardering aan alle medewerkers en vrijwilligers die alle dagen van het jaar klaar staan om de inwoners van Brummen plezier in sport en bewegen te bieden. Deze prijs is voor het hele team dan ook een mooie kroon op het werk en een motivatie voor het opzetten van nog meer leuke, laagdrempelige activiteiten, om sport en beweging breed te stimuleren”, aldus Vivian Tromp, de trotse manager van Sportkompas. Sportkompas is als sportkoepel onder meer verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van de binnensportaccommodaties in de gemeente Brummen, waaronder ook het zwembad.
De verkiezing is een initiatief van de ZwembadBranche. De ZwembadBranche Awards zijn een inhoudelijke publieksprijs waarbij de scores uit een onafhankelijk consumentenonderzoek onder klanten komen. Rhienderoord scoorde op alle 10 onderdelen hoger dan een 8. Daarbij sprongen de onderdelen ‘Veiligheid en toezicht’, ‘klantvriendelijkheid’ en ‘aquasportmogelijkheden’ eruit met een 8,8.

Lees ook

Loenense bloemengroet voor zorg en ouderen

LOENEN – Door een gulle Loenenaar zijn vorige week bossen met tulpen aangeboden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.