Home / Brummen-Regiobode / Wilde Weken op De Hoge Veluwe

Wilde Weken op De Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Tijdens de herfstvakantie, van 12 tot en met 27 oktober, houdt Nationaal Park De Hoge Veluwe de Wilde Weken. Ieder weekend is er op de Picknickweide, een open plek in het bos in het centrum van het park, een foodfestival met live muziek en klim-en-klauterfestijn ineen. Voor kinderen – en iedereen die zich nog kind voelt – is er, op hetzelfde terrein, ook van alles te doen, zoals een klimrots of tokkelbaan, bomen klimmen, houthakken, pijl-en-boogschieten en een dierenzeskamp. Op de doordeweekse dagen is er de kinderactiviteit WILD. Natuurgidsen nemen de kinderen mee op onderzoek. Na afloop worden er pindakaaspothouders geknutseld. Ook het dierenzeskamp, het evenwichtsparcours en de Mini Highland Games zijn er elke doordeweekse dag.

hogeveluwe.nl/wildeweken

Lees ook

Naar de RK Kerk op reservering

LOENEN – Vanaf 1 juli zijn bijeenkomsten van grotere groepen weer mogelijk. Dit betekent dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.