Home / Doesburg-Regiobode / Wethouder plaatst vlag op hoogste punt verzamelgebouw in Angerlo
.

Wethouder plaatst vlag op hoogste punt verzamelgebouw in Angerlo

ANGERLO – Vorige week woensdag 2 oktober werd het hoogste punt bereikt in de bouw van het verzamelgebouw BC de Koppeling in Angerlo. Wethouder Hans Winters van de gemeente Zevenaar was aanwezig op bedrijventerrein de Koppeling om deze mijlpaal bij wonen. Hij mocht met een hoogwerker naar boven om een vlag van ontwikkelaar HBC planontwikkeling te plaatsen op het hoogste punt. In het verzamelgebouw gaan veertien lokale ondernemers zich vestigen, waarvan er vele aanwezig waren. Timmerlieden, een elektricien, loodgieter, autohandelaar en particulier beleggers krijgen in het eerste kwartaal van 2020 de sleutel van hun unit. Bij genoeg interesse wordt ook aan de straatzijde een gebouw gebouwd. De verkoop van dit gebouw A is op dit moment in volle gang. Bij 70 procent voorverkoop start de bouw. Het is de verwachting dat dit in de zomer van 2020 gaat gebeuren.

www.bcdekoppeling.nl

Lees ook

Wie goed zoekt, vindt de ijsvogel

REGIO – Het is een schuw vogeltje, maar wie oplet ziet ze soms aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.