Home / Brummen-Regiobode / Vogelbeurs Vogelclub De Veluwe

Vogelbeurs Vogelclub De Veluwe

BEEKBERGEN – Vogelclub De Veluwe houdt op zaterdag 12 oktober van 9.00 uur tot 12.00 uur haar maandelijkse vogelbeurs in dorpshuis De Hoge Weye in Beekbergen. Er worden diverse soorten aangeboden zoals parkieten, kanaries en tropische vogels. Naast het kopen van vogels, kunnen belangstellenden hun vogels ook verkopen. Het verkopen van vogels mag alleen als deze in kooien zitten, met niet meer dan twee vogels per kooi. Lopers zijn niet toegestaan. Op de beurs zijn ook mensen aanwezig die informatie kunnen geven over de vogelsport. De entree is gratis en de koffie staat klaar.

Lees ook

Ik vind: Kleurrijk sinterklaasfeest

Afgelopen week las ik in Regiobode dat de gemeente Brummen graag zou zien dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.