Home / Rheden-Regiobode / Voedselbank Dieren zoekt vrijwilligers

Voedselbank Dieren zoekt vrijwilligers

DIEREN – De voedselbank in Dieren is op zoek naar versterking. Het gaat om twee diensten per maand van 12.45 uur tot 15.45 uur. Belangrijk is dat vrijwilligers fysiek fit en sterk zijn. Er moet namelijk til- sjouwwerk gedaan worden. Vrijwilligers bij de voedselbank komen in contact met veel verschillende mensen en werken samen in een klein team.
Het uitgiftepunt in Dieren verzorgt elke vrijdag van 14.00 tot 15.30 uur de uitgifte van de voedselpakketten voor de afnemers in Dieren en naaste omgeving. De chauffeurs van Voedselbank Arnhem leveren aan het begin van de middag de producten aan in boxen en kratten. De vrijwilligers in Dieren zetten alles klaar voor de uitgifte en regelen de uitgifte.
Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding contact opnemen met Joop Toeter via tel. 06 26878386 of jooptoeter47@gmail.com.

www.voedselbankarnhem.nl

Lees ook

Koninklijke Gazelle realiseert Experience Center in Dieren

DIEREN – Fietsfabriek Gazelle in Dieren realiseert een uniek Experience Center aangrenzend aan de fabriek. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.