Home / Rheden-Regiobode / Vocaal Ensemble Van Zings in de Sint Nicolaaskerk

Vocaal Ensemble Van Zings in de Sint Nicolaaskerk

DIEREN/ELLECOM – Onder de titel ‘De Derde van Van Zings’ geeft Vocaal Ensemble Van Zings op zaterdag 26 oktober om 20.00 uur haar derde concert in de Sint Nicolaaskerk in Ellecom.

Vocaal Ensemble Van Zings is een klein ensemble uit Dieren onder leiding van Marjolein Berkvens. De zangers van het ensemble komen uit de wijde omgeving van Dieren. Tijdens de repetities zingen zij a capella, maar bij dit concert krijgen ze ondersteuning van een aantal professionele muzikanten.
Dirigent Marjolein Berkvens over deze avond: “Dit concert belooft weer een echt lief-en-leedprogramma te worden waar wij met veel plezier en met hart en ziel mee bezig zijn. Graag delen we dit met het publiek”

Entree tot dit concert kost in de voorverkoop via leden of vanzings2019@gmail.com 10 euro per persoon en aan de deur 12 euro. Kinderen en jongeren tot 16 jaar betalen 5 euro. Er is grote belangstelling voor dit concert dus het vooraf kopen van kaarten wordt aangeraden.

Lees ook

Markt Gelreband uitgesteld

DIEREN – De rommelmarkt van Gelreband Dieren kan op 16 mei niet doorgaan. De muziekvereniging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.