Home / Algemeen / Vlechtcursus bij Brummense imkers

Vlechtcursus bij Brummense imkers

BRUMMEN – Ook dit jaar start Imkersvereniging Brummen bij voldoende belangstelling weer een cursus korf- en mandvlechten en stoelmatten. De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten op de donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. De eerste bijeenkomst is 24 oktober, reservedatum is 19 december. De cursus wordt gegeven in het gebouw van korfbalvereniging Mélynas. Deelname kost 55 euro. De materiaalkosten zijn afhankelijk van de cursus. Bij mand- en korfvlechten is dit 15 euro, bij stoelmatten 20 euro voor een normale stoel. Elke avond staat een kop koffie of thee klaar. In verband met de inkoop van materialen wordt belangstellenden gevraagd zich voor 20 oktober aan te melden. Dit kan bij Marian Gronouwe via secretaris@imkersverenigingbrummen.nl.

Lees ook

Ondersteuning en cadeautje voor jonge mantelzorgers

GEM. BRUMMEN – Het is de week van de jonge mantelzorger, waarin kinderen centraal staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.