Home / Doesburg-Regiobode / Villa verwoest door grote brand Hummelo, bewoner gewond

Villa verwoest door grote brand Hummelo, bewoner gewond

HUMMELO – Een villa aan de Sliekstraat in Hummelo is in de nacht van zaterdag op zondag volledig verwoest door een grote brand. Omstreeks 03.10 uur kwam de eerste melding binnen. Brandweerkorpsen kwamen met veel materieel ter plaatse. Zij konden niet meer voorkomen dat de woning volledig uitbrandde. Volgens een buurman is de brand door een voorbijganger opgemerkt. Hij schakelde de brandweer in en heeft de bewoner uit het huis gered. De bewoner is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, liet te politie weten.De brand breidde zich snel uit en de vlammen sloegen al snel metershoog uit het dak. De rook was in de verre omgeving te zien. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet duidelijk. De woning is volledig verwoest.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Wie goed zoekt, vindt de ijsvogel

REGIO – Het is een schuw vogeltje, maar wie oplet ziet ze soms aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.