Home / Doesburg-Regiobode / Vier exposanten in Galluskerk

Vier exposanten in Galluskerk

ANGERLO – In de Galluskerk in Angerlo exposeert Expo-Angerlo de werken van vier kunstenaars. Maria Bomers gebruikt tassen en schoenen als kunstobject, Rido Jansen exposeert met zijn schilderijen, Inge Leuverink maakt hangende kunst en Marjorie Olde Monnikhof stelt haar beelden tentoon.
Bij de opening van de expositie op zondag 27 oktober wordt om 13.30 uur ‘To draw you a poem’, het werk van dichteres Noêma Celeste Neijboer, live vertaald in een ‘poetic drawing’ door Inge Leuverink. De expositie is te zien van zondag 27 oktober tot en met zondag 24 november, elke zondag van 13.00 tot 16.00 uur en toegang is gratis.

Lees ook

CDA Bronckhorst wil snellere afwikkeling Tozo-aanvragen

GEM. BRONCKHORST – CDA Bronckhorst roept het College van B en W op om aanvragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.