Home / Brummen-Regiobode / Verwenactiviteiten voor mantelzorgers

Verwenactiviteiten voor mantelzorgers

GEM. BRUMMEN – Van 4 tot en met 10 november is het de week van de mantelzorg. Ook mantelzorgers uit de gemeente Brummen worden deze week in het zonnetje gezegd. Knooppunt Mantelzorg houdt verschillende verwenactiviteiten. Er zijn allerlei workshops te doen en lekkere maaltijden te eten. Het programma is af te halen bij de locaties Plein 5 te Brummen en Tjark Riks Centrum te Eerbeek en is terug te vinden op de website www.welzijnbrummen.com/week-van-de-mantelzorg. Aanmelden kan tot 28 oktober via mantelzorg@welzijnbrummen.nl. Voor een aantal activiteiten is echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, daarom geldt vol=vol.

Lees ook

Veel schade bij ongeval

HALL – Donderdag 7 mei rond 21.00 uur uur vond op de kruising van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.