Home / Brummen-Regiobode / Uitwisseling en namiddagconcert PJB en Juliana Marken

Uitwisseling en namiddagconcert PJB en Juliana Marken

BEEKBERGEN – In het kader van een onderlinge uitwisseling tussen twee muziekverenigingen bezoekt Chr. muziekvereniging Juliana uit Marken op zaterdag 12 oktober harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB). De orkesten geven om 16.00 uur een afsluitend namiddagconcert in de Hervormde Kerk Beekbergen, waarbij de entree vrij is. In 2017 bracht PJB als eerste een bezoek aan Marken, waarbij PJB door de leden van Marken werd rondgeleid door het dorp. Ditmaal is het de beurt aan PJB om de muzikanten uit Marken iets van Beekbergen te laten zien. Leden van beide orkesten brengen overdag een bezoek aan het Ford-museum en papiermakerij de Ruitersmolen.
Om 15.30 uur, voorafgaand aan het namiddagconcert, zal de malletband Juliana Marken buiten bij de Hervormde Kerk een optreden verzorgen. Zowel de malletband als het harmonieorkest van Marken treedt op in opvallende en traditionele Marker klederdracht. PJB staat onder leiding van Marten van der Wal. Arnold Span is de dirigent van Juliana Marken. Het namiddagconcert zal worden afgesloten met het gezamenlijk spelen van het nummer Yellow Mountains.

www.harmonie-pjb.nl

Lees ook

Bliksembezoek burgemeester Ton Heerts aan Loenen

LOENEN – Vorige week maandag, 12 oktober, hebben burgemeester Ton Heerts en Kabinetschef Marjan Thalen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.