Home / Doesburg-Regiobode / Try-out cabaretier Thijs Kemperink in Hummelo

Try-out cabaretier Thijs Kemperink in Hummelo

HUMMELO – Eerlijk duurt het kortst! Dat is de titel van de nieuwe voorstelling van Thijs Kemperink. Op zondagmiddag 20 oktober staat de Twentse cabaretier op de planken van het Hummelose theater: de multifunctionele kerk. De show is nog in de try-out fase, in februari vindt de première plaats. De voorstelling begint om 15.00 uur, de zaal is open vanaf 14.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via bestellen@dorpshuishummelo.nl. Ook zijn kaarten te koop bij Spar in Hummelo.

Lees ook

Zwembad Den Helder is weer open

DOESBURG – Zwembad Den Helder in Doesburg is maandag heropend door wethouder Birgit van Veldhuizen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.