Home / Brummen-Regiobode / Tips van een ex-inbreker

Tips van een ex-inbreker

LOENEN – De gemeente Apeldoorn en de politie willen extra aandacht besteden aan de veiligheid in het dorp Loenen. Volgens de gemeente staat veiligheid op de prioriteitenlijst voor ieders woning en woonomgeving. Woninginbraak tast het gevoel van veiligheid aan. Bij inbraak in de woning zijn de gevolgen niet alleen materieel. Het heeft bijna altijd veel gevolgen voor het gevoel van veiligheid van bewoners. Wat men zelf kan doen om een inbraak te voorkomen komt aan de orde op de avond die de gemeente samen met de politie houdt in het Dorpscentrum De Brink op dinsdag 22 oktober om 19.15 uur. Een ex-inbreker geeft dan nuttige tips hoe men inbrekers buiten de deur kan houden. Wie deze avond wil bijwonen kan mailen naar theo.simmelink@politie.nl.

Lees ook

Veel schade bij ongeval

HALL – Donderdag 7 mei rond 21.00 uur uur vond op de kruising van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.