Home / Rheden-Regiobode / Theologisch Café met Mariken Heitman

Theologisch Café met Mariken Heitman

RHEDEN – Op vrijdag 11 oktober wordt de Dorpskerk in Rheden weer omgetoverd in een caféachtige setting en staat de koffie en thee klaar, want de deuren gaan weer open voor het Theologisch Café. Dit keer is Mariken Heitman te gast in het café. Zij is opgegroeid is Rheden en debuteerde dit jaar met haar eerste roman De Wateraap. Ook is ze genomineerd voor De Bronzen Uil, een prijs voor de beste Nederlandstalige debuutroman van het jaar.
Het gesprek zal op deze avond gaan over literatuur, geloof en Bijbelse verhalen, maar zeker ook over het ‘gewone’ leven. Tijdens het eerste deel zal Mariken geïnterviewd worden door Derk Floors. Na de pauze kan er gereageerd worden en is er gelegenheid om vragen te stellen. De Wateraap kan vooraf gelezen worden, maar dit is zeker niet noodzakelijk om het gesprek te kunnen volgen en deel te nemen. De Dorpskerk is geopend vanaf 20.00 uur, het gesprek start om 20.30 uur en toegang is gratis.

Lees ook

Sanne en Ilse behalen certificaat TU Eindhoven

DIEREN – Sanne Reijerman en Ilse Willemsen uit klas DV5A van Het Rhedens Dieren hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.