Home / Alle-Regiobode / Televisieserie zoekt figuranten voor opnames in Loenen

Televisieserie zoekt figuranten voor opnames in Loenen

LOENEN – Op dinsdag 8 oktober komt de filmcrew van de serie Vliegende Hollanders naar Loenen voor opnames. Voor deze draaidag zoekt de productie enthousiaste mannen om te figureren.

Vliegende Hollanders speelt zich af tijdens de begindagen van onze commerciële luchtvaart. Vliegtuigbouwer Anthony Fokker en oprichter van de KLM Albert Plesman waren als luchtvaartpioniers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoewel hun karakters als dag en nacht van elkaar verschilden, slaagden ze er samen in om Nederland tijdens het Interbellum tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart.

De achtdelige televisieserie zal in het najaar van 2020 worden uitgezonden door AVROTROS op NPO1 en wordt volgens de productenen ‘een van Nederlands grootste dramaserie’s ooit gemaakt’. Hoofdrollen worden vertolkt door Daan Schuurmans, Fedja van Huêt, Sanne Samina Hanssen, Anniek Pheifer, Bram Suijker en Steef de Bot. De regie is in handen van Joram Lürsen.

Voor deze opnames worden figuranten gezocht: mannen die het leuk lijkt om soldaat te spelen. Iedereen wordt volledig gestyled naar het jaar 1939 en krijgt originele kleding aan uit die tijd. Er is wel een aantal voorwaarden: de mannen mogen niet langer zijn dan 1,83m en maximaal confectiemaat 54 dragen. Neem voor informatie of aanmelding contact op door een e-mail te sturen naar vliegendehollanders@figuratie.nu. Stuur een recente foto en naam, leeftijd en telefoonnummer mee.

Lees ook

Rick Evers: Thuiswerkcollega’s

Ik zie ze elke dag. De mannen op het dak van het huis van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.