Home / Brummen-Regiobode / Succesvolle jongdierendag Onze Liefhebberij

Succesvolle jongdierendag Onze Liefhebberij

VOORSTONDEN – Onlangs hield Kleindiervereniging Onze Liefhebberij haar jaarlijkse jongdierendag bij Van der Bijl Diervoeders in Voorstonden. Er waren 110 konijnen, kippen en sierduiven, geboren in dit jaar, door de leden ingestuurd. Deze jonge dieren werden door vier keurmeesters beoordeeld op type en bouw (exterieur), kleur en gezondheid. De mooiste konijnen in zowel de A- als de B-klas waren van Ge Henny. De mooiste dwerghoen haan had Bart Haverkamp en de mooiste hen was van Martin Nijhof. De mooiste duif werd ingestuurd door Piet Drent.Deze eendaagse keuring was een succes, vele bezoekers genoten van de verschillende dieren.

Foto: Deze twee meisjes hadden alle aandacht bij het konijn dat werd gekeurd door keurmeester Kok

Lees ook

Motorrijder gewond door aanrijding met hert

LOENEN – Een motorrijder heeft zaterdag 1 augustus aan het einde van de avond een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.