Home / Doesburg-Regiobode / Spijker(broek)kwartier voor 50-jarige Evert-Jan

Spijker(broek)kwartier voor 50-jarige Evert-Jan

DOESBURG – Evert-Jan Hendriksen is donderdag 3 oktober 50 jaar geworden en dat heeft zijn vriendgroep De Jonge Honden niet in stilte voorbij laten gaan. Evert-Jan (links op de foto) is binnen Doesburg een bekende verschijning. In zijn bus van Claus BV zie je hem hele dagen rondrijden en ook als bevelvoerder van de brandweer staat hij dag en nacht klaar voor anderen. “Een beer van een vent, met een gouden hart”, aldus zijn vrienden, die elkaar als groep al ruim 25 jaar bij elkaar zijn, sinds ze allemaal bij de brandweer zaten.
Reden voor De Jonge Honden om bij zijn 50e verjaardag eens goed uit te pakken. Ze hebben de Loddero in Doesburg, waar Evert-Jan woont, omgetoverd tot een heus Doesburgs Spijker(broek)kwartier. “Op elk feest gaat Evert al zingend op de knieën om de feestvreugde te verhogen”, legt de vriendenclub uit. “Daarom hebben we ruim 200 spijkerbroeken verzameld waar de knieën uit zijn en daar de straat mee versierd.” Evert-Jan kon deze stunt zeker waarderen en heeft hier met zijn vrienden uitgebreid op geproost.

Lees ook

Hans Westdijk adopteert eerste lammetje

RHEDEN – Ze is geboren op 21 januari, heet Grietje en is het eerste lammetje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.