Home / Nieuws / Spectaculaire start Sunday Live Cafe

Spectaculaire start Sunday Live Cafe

ELLECOM – In de Peerdestal te Ellecom klinkt zondag 6 oktober Koninklijk repertoire. Er speelt vanaf 15.00 uur een geweldige band met maar One Mission: Fried Chicken. Echte Queen-kenners weten waar de naam vandaan komt.

Een benefietconcert in 2016 vormde de geboorte van Fried Chicken. De stevige basis van de band wordt gevormd door he-will-rock-you drummer Hans Bouwmeester en champion-of-the-world bassist Rowdy Lemaire. Gitarist François Bakker, Mr kind-of-magic, zorgt samen met hen voor een stevige, maar herkenbare sound. Piano man Hans Jansen brengt de melodie en een mooie backing-vocal in. Last but not least, en anders dan bij de originele Queen, nemen twee Killer queens Daniëlle Kobussen en Angela Vos de backing voor hun rekening. Frontman van de band is super-sonic man Huub Peters. Met zijn fantastische stem en fijne performance maakte hij indruk bij The Voice, X-Factor en de finale van de Soundmixshow.
De band brengt een ode aan Queen. Ze doen ze niet na. De entree is vrij.

Lees ook

Bezoekers Mollenhof groeten elkaar via videoproject

OEKEN – De enthousiaste vrijwilligers van de Mollenhof in Oeken doen er alles aan om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.