Home / Rheden-Regiobode / SP Rheden gaat de straat op

SP Rheden gaat de straat op

GEM. RHEDEN – In de gemeente Rheden moet de komende jaren veel bezuinigd worden, net als in veel andere gemeentes in Nederland. Het college van B&W stelt een aantal beleidsmaatregelen voor, waar de SP het bepaald niet mee eens is. Zo wordt er bijvoorbeeld bezuinigd op de bibliotheek, op het aantal uren dagbesteding, op de toegang tot jeugdzorg, op huishoudelijke hulp en op regelingen voor mensen in langdurige armoede. de SP ziet liever een verhoging van de OZB om de kosten te dekken. De gemeenteraad van Rheden gaat op dinsdag 12 november over dit onderwerp in gesprek. Om te horen wat de inwoners van de gemeente Rheden van de kwestie vinden, gaat de SP komende week op pad. Vrijdag 1 november staan de leden tussen 10.30 en 12.00 uur bij de bibliotheek en op Churchillplein in Velp. Zaterdag 2 november zijn zij tussen 10.30 en 12.30 uur op de weekmarkt in Rheden en woensdag 6 november tussen 9.30 en 11.30 uur op de weekmarkt in Dieren. Zaterdag 9 november is de fractie tussen 10.30 en 13.00 uur op het Callunaplein in Dieren te vinden.

Lees ook

Exposities in Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Deze zomer zijn er twee exposities te bewonderen in de Dorpskerk in Rheden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.