Home / Rheden-Regiobode / Sociaal zaken doen tijdens beursvloer

Sociaal zaken doen tijdens beursvloer

DIEREN – Op maandag 4 november houdt de Doesburg Rhedense Uitdaging een beursvloer bij Villa Veertien in Dieren. Zij biedt hiermee een podium aan maatschappelijke organisaties en ondernemers die sociaal zaken willen doen met een gesloten beurs.
Binnen een uur worden er zoveel mogelijk matches gemaakt tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties. Dit zijn matches die bestaan uit het beschikbaar stellen van bijvoorbeeld menskracht, materiaal of middelen door de ondernemers. De maatschappelijke organisaties daarentegen komen hierbij met een tegenprestatie die bij hun organisatie èn bij de ondernemer past. Ondernemers en maatschappelijke organisaties kunnen zich aanmelden via secretariaat@doesburgrhedenseuitdaging.nl. De bijeenkomst begint om 17.30 uur met een kopje soep. Daarna is er gelegenheid om een match te vinden.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.