Home / Brummen-Regiobode / Shantykoor bij de Zonnebloem

Shantykoor bij de Zonnebloem

EERBEEK – Dinsdag 1 oktober genoten gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem weer van een gezellige muzikale middag in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Shantykoor de Boezemvrienden uit Apeldoorn zorgde voor een mooi optreden. Er waren 37 gasten present en zij genoten van een hapje en een drankje terwijl de mooiste zeemansliedjes ten gehore werden gebracht. Er werd meegezongen en zelfs even gedanst. De afdeling Eerbeek – Hall kijkt terug op een geslaagde middag. De Zonnebloem kan nog vrijwilligers gebruiken. Zij kunnen zich aanmelden bij Marieanne Dreijer via mdreijer@hetnet.nl.

Lees ook

Digitale kennismaking met voedselbos

BRUMMEN – Voedselbos Nieuwe Erven in Brummen verwelkomt belangstellenden vrijdag 5 maart om 19.30 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.