Home / Rheden-Regiobode / Ruilbeurs najaarsplanten Groei & Bloei Veluwezoom

Ruilbeurs najaarsplanten Groei & Bloei Veluwezoom

DESTEEG – Op zaterdagochtend 12 oktober van 9.30 uur tot 11.30 uur wordt in ’t Parkhuis in De Steeg de najaarsplantenruilbeurs gehouden. Zowel leden als niet-leden van Groei & Bloei zijn welkom om mee te doen aan deze gezellige bijeenkomst. Het is een unieke kans om het plantenbestand aan te vullen. Iedereen kan planten, stekken, bollen en knollen inbrengen en buiten uitstallen, liefst met een kaartje met naam, kleur, hoogte en andere informatie. Ook mensen die geen materiaal inbrengen, kunnen gewoon meedoen. Het ruilen van de planten is in drie rondes en begint na de koffie/thee en de verkoop van de lootjes voor de verloting. Met deze verloting van bijzondere vaste planten en verwilderingsbollen wordt de beurs afgesloten.

Lees ook

Financiële situatie Rheden stuk minder penibel

GEM. RHEDEN – De financiële situatie van de gemeente Rheden ziet er veel positiever uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.