Home / Algemeen / Rijvaardigheidtest voor 50-plussers

Rijvaardigheidtest voor 50-plussers

GEM. BRUMMEN – Autorijdende 50-plussers uit de gemeente Brummen kunnen meedoen aan een rijvaardigheidstest. Deze bestaat uit een theorieavond en een rijvaardigheidsdag.

De rijvaardigheidstest is bedoeld als ondersteuning, zodat 50-plussers veilig en zelfverzekerd deel kunnen blijven nemen aan het verkeer. Deelname aan deze dag heeft geen gevolgen voor het behouden van het rijbewijs en de rijbevoegdheid.
De rijvaardigheidstest begint met een theorieavond op maandag 14 oktober. De theorieles is geheel gratis en vindt plaats in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Het programma start om 19.30 uur en vooraf opgeven is niet nodig.
De rijvaardigheidsdag op vrijdag 18 oktober zal ook plaatsvinden bij het Tjark Riks Centrum. Hieraan kunnen maximaal 42 mensen deelnemen. Bij een groter animo zal er een wachtlijst aangemaakt worden en wordt er een extra test georganiseerd. Door regionale en gemeentelijke subsidie kunnen de kosten voor de deelnemers beperkt blijven tot een bijdrage van 15 euro per persoon.
Opgeven voor de rijvaardigheidsdag kan tot en met vrijdag 11 oktober, bij Stichting Welzijn Brummen, via tel. 0575-561988 of info@welzijnbrummen.nl. Deelnemers worden voor een uur ingepland. De rijvaardigheidstest wordt mede mogelijk gemaakt door Veilig Verkeer Nederland, Gemeente Brummen en Stichting Welzijn Brummen.

Lees ook

Thuiszorg Riwis naar De Toren

BRUMMEN – Het eerste aanspreekpunt van de thuiszorg van Riwis Zorg en Welzijn is sinds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.