Home / Rheden-Regiobode / Ouder-Peutergym bij WIK Rheden

Ouder-Peutergym bij WIK Rheden

RHEDEN – Vanaf woensdag 23 oktober om 09.00 uur start WIK Rheden weer met Ouder-Peutergym. Bij peutergym kunnen peuters zich helemaal uitleven. Alle materialen en toestellen die in een gymzaal aanwezig zijn, kunnen (onder begeleiding) worden gebruikt. Spelenderwijs leren de kinderen om te gooien en te rollen met een bal, over een (lage) balk te lopen en bijvoorbeeld in een klimrek te klimmen. Tevens leren ze in de lessen ook sociale vaardigheden zoals op je beurt wachten, delen en omgaan met groepsgenootjes. Peutergym is voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Een gratis proefles is aan te vragen via secretariaat.wikrheden@gmail.com.

Lees ook

Kunst van Homan bij de dokter

DIEREN/VELP – In huisartsenposten in Velp en Dieren is werk te zien van Anton Homan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.