Home / Nieuws / Op zoek naar paddenstoelen

Op zoek naar paddenstoelen

LAAG-SOEREN – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 20 oktober een paddenstoelenwandeling bij Laag Soeren. De wandeling start om 14.00 uur vanaf parkeerplaats De Plaghak aan de Schaapsallee/Plaggenweg. Paddenstoelen en zwammen lijken uit het niets te verschijnen. Het zijn de vruchtlichamen van schimmels. Zonder schimmels zou het leven op aarde onmogelijk zijn. Paddenstoelen zijn er in de meest bizarre vormen en kleuren. Tijdens deze excursie wordt een bijzondere ontdekkingsreis gemaakt naar de prachtige en kleurrijke wereld van de paddenstoel. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Wie goed zoekt, vindt de ijsvogel

REGIO – Het is een schuw vogeltje, maar wie oplet ziet ze soms aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.