Home / Doesburg-Regiobode / Omgaan met digitale overheid

Omgaan met digitale overheid

DOESBURG – Steeds vaker gebruikt de overheid digitale loketten waar burgers hun zaken kunnen regelen. Denk aan DigiD, Regelhulp en toeslagen. Maar dat gaat niet voor iedereen vanzelf. Daarom bieden de bibliotheken in de Achterhoek de gratis cursus ‘Werken met de E-overheid’ aan. Een docent leert deelnemers in vier bijeenkomsten om gebruik te maken van digitale loketten. Voor het cursusmateriaal wordt tijdens de eerste les wel een bijdrage van 15 euro per persoon gevraagd. Die kan contant worden afgerekend. De cursus vindt op maandagen 4, 11, 18 en 25 november plaats in de bibliotheek in Doesburg en duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via tel. 0314-333445 of via www.biebnieuws.nl.

Lees ook

Zomer in Gelderland op vrijdag 6 augustus in Drempt

DREMPT – Knallen met zijn allen! Dat is het motto van het team uit Drempt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.