Home / Brummen-Regiobode / OLTO zoekt jeugdige toneelspelers

OLTO zoekt jeugdige toneelspelers

LOENEN – Stoere rovers, griezelige vogelheksen en live muziek gespeeld door mensen uit Loenen en omgeving. Op zaterdag 15 februari brengt muziekvereniging OLTO het verhaal van Ronja de Roversdochter.

Dit is een prachtige combinatie van toneel en muziek voor jong en oud. Voor het zover is, moet er natuurlijk flink geoefend worden. De muziekvereniging is nog op zoek naar een paar spelers in de leeftijd van ongeveer 7 tot 15 jaar.
Kinderen die van toneelspelen houden kunnen zich opgeven via musical@olto.nl. In vijftien lessen op woensdagavond van 18.15 tot 19.15 uur in dorpscentrum de Brink wordt er geoefend met een gezellige groep kinderen. De start is na de herfstvakantie op woensdag 30 oktober.
De lessen worden gegeven door de ervaren toneeldocent Sandra Boogert. Juf Sandra is in het dagelijkse leven leerkracht op een basisschool en toneelspelen is haar grote passie. De kosten voor het hele project zijn 75 euro. Tijdens de uitvoering zal muziekvereniging OLTO de musicalmuziek spelen. “Schrijf je snel in, want vol = vol!”, aldus de organisatie.

musical@olto.nl

Lees ook

Met een dobbelsteen wandelen over landgoed De Engelenburg

BRUMMEN – Samen met wethouder Ingrid Timmer openden Lotte, Liz en Isabelle van de Oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.