Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe trainer

Nieuwe trainer

OEKEN/BRUMMEN – SJO Oeken Brummen heeft na zorgvuldig zoeken en veel gesprekken een nieuwe trainer gevonden voor de dames. Vorige week hadden coördinatoren vrouwenvoetbal en aanvoerster Jaimy Gardien een goed gesprek met Raymond Lenting (35) uit Doetinchem.

Er was meteen een klik; beide partijen durfden elkaar vanaf het begin al flink voetbalinhoudelijk uit te dagen – en dát was nou precies waar naar werd gezocht!
Raymond Lenting – neef van coördinator vrouwenvoetbal Eddy Vermaat – is oud profvoetballer. Bij toeval kwamen beide heren erachter dat de een op zoek was naar een trainer en de ander naar een leuk team. Raymond begon zijn loopbaan als keeper bij jeugdopleiding van de Graafschap; na enkele seizoenen te hebben gespeeld bij de selectie van de superboeren kwam hij ook nog uit voor NEC en AGOVV. Na zijn profcarrière is Raymond als keeperstrainer ook nog lang verbonden geweest aan de Gelderse Keeperschool (GKS), waar veel topkeepers zijn opgeleid.
De verantwoordelijken voor het vrouwenvoetbal bij de SJO Oeken Brummen, Eddy Vermaat, Joop Schijf, Roy Jurriëns, alsmede teamcaptain Gardien zijn ontzettend blij dat de door hen gekozen weg heeft geleid naar een trainer die past bij de groep; de SJO Oeken Brummen wenst Raymond en de meiden van de VR1 enorm veel succes en met name ook veel plezier toe voor het komend seizoen.

Lees ook

De 4! van Klarenbeek

KLARENBEEK – De organisatie van SC Klarenbeek heeft een nieuw evenement bedacht. De 4! van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.