Home / Rheden-Regiobode / Nagenieten van Zomer in Gelderland

Nagenieten van Zomer in Gelderland

LAAG-SOEREN – Afgelopen vrijdag 4 oktober was het weer gezellig in De Harmonie in Laag-Soeren. Het team van tien had alle medewerkers aan Zomer in Gelderland uitgenodigd om gezamenlijk terug te kijken en na te praten over 30 augustus, de dag waarop Laag-Soeren meedeed aan het programma van Omroep Gelderland.
Het enthousiasme van toen bleek er nog steeds te zijn. Na het welkomstwoord van coach Sandra Zittersteijn werd een film vertoond over de belevenissen van de dag. Vanaf het moment van het bekendmaken van de opdracht tot en met het opruimen de volgende dag. De cheque van 850 euro overhandigde Sandra aan Marijke Buter, voorzitter van de Oranjestichting Laag-Soeren. De viering van 75 jaar bevrijding in Laag-Soeren was immers het goede doel waarvoor het dorp het resultaat van Zomer in Gelderland bestemde. Marijke nam de cheque dankbaar aan en deelde mee dat inmiddels met de voorbereidingen is gestart. De eerste contouren beginnen vorm te krijgen. In de pauze werd een loterij gehouden met als een van de prijzen het speciale shirt dat Angelique Krüger droeg tijdens de uitzending vanuit Laag-Soeren. De opbrengst was voor Kika. De loten vonden gretig aftrek zodat het mooie resultaat van 274,10 euro kon worden overgemaakt.

Lees ook

Workshops bij Koko-Pelli

DIEREN – Maandagmiddag 2 maart gaat de workshopserie ‘So hee…Jij bent Helder!’ van start in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.