Home / Rheden-Regiobode / Middachterallee afgesloten voor filmopnames

Middachterallee afgesloten voor filmopnames

ELLECOM / DE STEEG – De Middachterallee tussen Ellecom en De Steeg is donderdag 24 oktober tussen 9.30 en 15.30 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Er worden die dag filmopnames gemaakt voor de Indonesische film Ranah 3 Warna.

Ranah 3 Warna is de verfilming van de tweede roman in de Negeri 5 Menara-trilogie van schrijver Ahman Fuadi. Het verhaal gaat over Alif, die net zijn school op Java heeft afgerond en de droom heeft Amerika te bereiken. Deze tweede film speelt zich af in de periode tussen 1995 en 2000 in Indonesië, Jordanië en Canada en wordt opgenomen in Nederland en België.

Foto: Linda Stelma

Lees ook

Ook in de gemeente Rheden zijn pleeggezinnen nodig

DIEREN – Openjewereld.nu is een initiatief van Pleegzorg Nederland om mensen enthousiast te maken voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.