Home / Brummen-Regiobode / Loenense Natuurwerkdag

Loenense Natuurwerkdag

LOENEN – Op zaterdag 12 oktober is er weer de jaarlijkse Loenense Natuurwerkdag. Dit jaar gaan de Vrienden van de Loenense bossen in samenwerking met Natuurmonumenten een gedeelte van hun bosgebied vrijmaken van opslag.
De vrijwilligers gaan zich deze dag voornamelijk bezighouden met het verwijderen van kleine lariksboompjes in een strook langs de Beekbergerweg (Reeënberg). In tegenstelling tot eerder bericht wordt er verzameld om 9.30 uur op de parkeerplaats van de Waterval Loenen, dus niet aan de Hogebergweg.Natuurmonumenten zorgt voor de gereedschappen. Wel dienen de vrijwilligers hun eigen werkhandschoenen mee te nemen. Natuurmonumenten zorgt ook tijdens de lunchtijd voor koffie en soep. Er wordt gewerkt tot ongeveer 14.00 uur.
Opgave kan tot 9 oktober via info@vriendenloenensebossen.nl onder vermelding van deelnemer Loenense Natuurwerkdag zaterdag 12 oktober 2019.

Lees ook

Galerie ’t Arthuus maakt nieuwe start

LOENEN – Na een jaar van wat meer rust begon het toch weer te kriebelen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.