Home / Doesburg-Regiobode / Leescafé in Gasthuiskerk

Leescafé in Gasthuiskerk

DOESBURG – In het maandelijkse leescafé van de Gasthuiskerk in Doesburg gaat het op woensdag 16 oktober over romans en gedichten, fictie en non-fictie, dagbladen, glossy’s en magazines. Tijdens het Leescafé liggen op een lange tafel de laatste nieuwe boeken uitgestald. Het nodigt uit om samen te praten over boeken en schrijvers, onder het genot van een kopje koffie of thee. De boeken zijn ook te koop, maar dat is niet het uitgangspunt. Boek en Buro Doesburg presenteert de laatste literaire oogst en wie wil kan vertellen over een boek naar zijn of haar keuze. De gastvrouw van het leescafé is schrijfster en columniste Tineke Beishuizen. Het leefcafé opent om 10.00 uur en toegang is gratis

Lees ook

Wie goed zoekt, vindt de ijsvogel

REGIO – Het is een schuw vogeltje, maar wie oplet ziet ze soms aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.