Home / Brummen-Regiobode / Ledenvergadering T.O.G Eerbeek

Ledenvergadering T.O.G Eerbeek

EERBEEK – Op dinsdag 5 november houdt vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek de laatste ledenvergadering voor de tentoonstelling, vanaf 19.30 uur in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Naast de vaste agendapunten komen ook het werkschema voor de tentoonstelling en het 60-jarig bestaan van de vereniging aan de orde. Inzenders die nog kooien nodig hebben voor de tentoonstelling kunnen die op deze avond ophalen. Mensen met vragen hierover, of over de vogels in het algemeen, zijn ook van harte welkom. Toegang is gratis.

Lees ook

Eerste piketpaaltje voor extra klaslokaal St. Pancratius de grond in

BRUMMEN – Donderdag 20 juli is de bouw van een extra klaslokaal voor basisschool St. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.