Home / Brummen-Regiobode / Laatste weekend uitstapje Rode Kruis

Laatste weekend uitstapje Rode Kruis

LEMELE/BRUMMEN – Het Rode Kruis Brummen-Eerbeek-Hall-Loenen is onlangs een weekendje weg geweest. De groep was van 13 tot 16 september te gast bij de Imminkhoeve in Lemele. Mede door de goede weersomstandigheden is het een prachtig weekend geworden. Er werd in een huifkar gereden. Ben Wissink van Sax on Tour verzorgde de muzikale avond. Het Rode Kruis afdeling Brummen -Eerbeek en Hall gaat andere prioriteiten stellen. Het uitstapje naar Lemele was dan ook het laatste weekendje weg.

Lees ook

De 4! van Klarenbeek

KLARENBEEK – De organisatie van SC Klarenbeek heeft een nieuw evenement bedacht. De 4! van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.