Home / Doesburg-Regiobode / Krijttekenen tijdens Kadedagen

Krijttekenen tijdens Kadedagen

DOESBURG – Tijdens de kadedagen hielden de kunstenaars van Het Kunstlab een wedstrijd krijttekenen voor kinderen. “Dit is een groot succes geworden”, meldt de organisatie. “De trappen bij de kade bleken bijzonder geschikt om op te werken.” Met een groot enthousiasme hebben 74 kinderen een voorstelling getekend! De jongste deelnemer was 2 en de oudste 13 jaar. Het Kunstlab bood een workshop schilderen aan als prijs. Deze is gewonnen door Daimy. Zij mag vier vriendjes en vriendinnetjes meenemen voor een leuke creatieve activiteit.

Lees ook

Hoogste groepen Anne Frankschool gaat het zwembad weer in

DOESBURG – Zwembad Den Helder en Montessori Kindcentrum Anne Frank in Doesburg zijn een samenwerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.