Home / Doesburg-Regiobode / Kliederkerk in Martinikerk

Kliederkerk in Martinikerk

DOESBURG – Op zondag 13 oktober is er weer Kliederkerk in de Grote of Martinikerk in Doesburg. Kinderen maken kennis met de betekenis van verhalen uit de Bijbel. Deze keer is het thema ‘Koning Josia’ en kinderen mogen verkleed komen als koning of koningin. Er zijn verschillende spellen en activiteiten om te doen en er wordt zoals gewoonlijk afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Iedereen kan de Kliederkerk inlopen en het is niet nodig lid te zijn van de PKN Angerlo-Doesburg. Mee-eters dienen zich vooraf op te geven via kliederkerkdoesburg@gmail.com. De deur is open vanaf en 16.00 uur en het programma begint om 16.15 uur. Om 18.00 uur wordt er gegeten, zodat iedereen weer op tijd thuis kan zijn. Er is geen toegangsprijs maar een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd om ook een volgende Kliederkerk vieringen mogelijk te maken.

Lees ook

Leren omgaan met de computer

DOESBURG – Mensen die moeite hebben met het omgaan met de computer kunnen in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.