Home / Brummen-Regiobode / Kliederkerk in Loenen

Kliederkerk in Loenen

LOENEN – Op zondag 13 oktober vindt alweer de derde Kliederkerk in Loenen plaats. De vorige twee bijeenkomsten waren geslaagd. Er waren veel kinderen en ouders, leuke activiteiten en een mooie vieringkortom. Kliederkerk is een missionaire vorm van kerk-zijn, waarin jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen ontdekken. Gezinnen met kinderen, in basisschoolleeftijd, kunnen op zo’n middag samen met veel plezier ontdekken, vieren en eten. De Kliederkerk wordt op 13 oktober gehouden in de basisschool De Tweede Stee aan de Reuweg 18 in Loenen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, die allemaal te maken hebben met het thema ‘Storm op het meer’. Denk aan bootjes maken, een stormachtig parcours afleggen en een storm van verf. De Kliederkerk begint is van 12.00 tot 14.00 uur. Toegang is vrij, een vrije gift is welkom.

Lees ook

Veel schade bij ongeval

HALL – Donderdag 7 mei rond 21.00 uur uur vond op de kruising van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.