Home / Rheden-Regiobode / Kledingbeurs voor dames

Kledingbeurs voor dames

DIEREN – Zaterdag 12 oktober houdt vrouwennetwerk Soroptimisten Doetinchem IJsseloever voor de 16e keer een tweedehands dameskledingwinkel-voor-één-dag. Er wordt vintage kleding verkocht, maar ook eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. Niet alleen wordt kleding aangeboden, ook zijn er schoenen, tassen, sjaals en sieraden. Er is een styliste, die iedereen prachtig kan ‘aankleden’, en een gezellig koffiehoekje om te genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. De verkoop is van 10.00 tot 15.00 uur in het gebouw van de Gelreband aan de Imboslaan in Dieren.
De opbrengst van de beur is bestemd voor het goede doel, dit jaar is dat het Life Line Project in Accra, Ghana. Met dit project worden meisjes uit de sloppenwijken van Accra gehaald. Zij worden ondergebracht in een kostschool, waar zij een vak leren, maar ook basisvaardigheden zoals persoonlijke verzorging. Veel meisjes zijn op deze manier al uit de prostitutie en erbarmelijke omstandigheden gered en leiden nu een goed zelfstandig bestaan met uitzicht op een positieve toekomst.

Lees ook

Speurtocht door Velp

VELP – De Velpse buurtsportdag van woensdag 12 augustus staat in het teken van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.