Home / Brummen-Regiobode / Klarenbeeks Belang wacht nog steeds op fietspad

Klarenbeeks Belang wacht nog steeds op fietspad

KLARENBEEK – Klarenbeeks Belang is ernstig teleurgesteld in de trage voortgang van de aanleg van het zo fietspad langs de veel gebruikte Elsbosweg van Klarenbeek naar Apeldoorn. Het pad is volgens de vereniging ‘broodnodig’.

Net voor de zomervakantie heeft het bestuur van Klarenbeeks Belang weer overleg gehad met de wethouder en betrokken ambtenaren van de gemeente Apeldoorn over het fietspad langs de Elsbosweg. Helaas is het hen niet gelukt om voldoende gegevens te krijgen van de gemeente om een goed beeld te vormen van de verschillende varianten van de aanleg van het eerste deel van het fietspad.
Na de vakantie is Klarenbeeks Belang opnieuw benaderd en zijn er nieuwe, voor hen teleurstellende, feiten boven tafel gekomen. Hieruit hebben zij de conclusie getrokken dat het geen zin meer heeft om op deze moeizame manier met de wethouder en de ambtenaren verder te praten. Er zal een brief worden gestuurd met de bevindingen van het teleurstellende proces tot nu toe richting de gemeenteraad. Tevens heeft het bestuur een oproep gedaan richting de gemeente om nu eindelijk eens duidelijkheid te geven richting het dorp over de ontwikkelingen van het zo gewenste fietspad.

Lees ook

Zwerfvuilinzameling Loenen gaat door

LOENEN – Begin juni is er in Loenen zwerfvuil verzameld met een groep enthousiaste inwoners. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.