Home / Rheden-Regiobode / Kinderkledingbeurs in Rheden

Kinderkledingbeurs in Rheden

RHEDEN – Op vrijdag 4 oktober tussen 9.00 en 11.00 uur wordt in Rheden de kinderkledingbeurs gehouden bij de Tafeltennisvereniging Slagvaardig. Tijdens deze herfst-winterbeurs wordt er kleding verkocht in de maten 86 tot en met S. Ook schoenen, speelgoed, boeken en fietsen
zijn welkom. Zelf spullen aanbieden is ook mogelijk. Verkopers bepalen zelf de prijs en krijgen de totale opbrengst minus 10 procent. Kopers betalen 10 procent bovenop de verkoopprijs. Deze opbrengst wordt gebruikt voor Rhevak. Enveloppen met prijskaartjes en informatie worden voor 1,50 euro verkocht bij Firma Elderman in Rheden. De spullen kunnen op donderdag 3 oktober tussen 18.30 en 20.00 uur worden aangeboden bij de tafeltennisvereniging.

Lees ook

Speurtocht door Velp

VELP – De Velpse buurtsportdag van woensdag 12 augustus staat in het teken van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.