Home / Doesburg-Regiobode / Kinderfilmhuis over Casper en Emma in het Filmhuis

Kinderfilmhuis over Casper en Emma in het Filmhuis

DOESBURG – De avonturen van Casper en Emma zijn zaterdag 12 oktober te zien in de voorstelling van Kinderfilmhuis De Teil in Doesburg. De spannende film ‘Casper en Emma de bergen in’ speelt zich af in Noorwegen.

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat levert in de woeste natuur van Noorwegen nog wel spannende situaties op.
De voorstelling begint om 14.00 uur en vindt plaats in Het Arsenaal in Doesburg. De entree bedraagt 3,50 euro, inclusief limonade met iets lekkers in de pauze. De film is Nederlands gesproken en geschikt voor alle leeftijden.

Lees ook

Ik vind: Te weinig ruimte voor groen in Doesburg

Gemeente Doesburg gaat rigoureus kappen in de wijk Molenveld. Zo’n 70 bomen moeten het veld …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.