Kick-off Voorleesactie van de Dag van de Duurzaamheid

RHEDEN – Kinderen van verschillende basisscholen uit de gemeente Rheden kwamen afgelopen donderdag samen bij basisschool Rheder Enk,
Aanleiding was de Kick-off Voorleesactie van de Dag van de Duurzaamheid voor het Onderwijs. Rheden was uitgekozen als host van dit event. Landelijk werden op deze dag duizenden basisscholieren voorgelezen, door burgemeesters, wethouders en vele vrijwilligers.
Burgemeester Carol van Eert, actrice Petra Laseur, kinderboekenschrijver Jeroen Hoogerwerf waren aanwezig bij deze feestelijke bijeenkomst. Ook opa’s en oma’s van de kinderen waren uitgenodigd. Op de foto is te zien dat kinderen met een beetje hulp van een grootouder een actie of wens aan het bedenken waren waarmee ze zelf kunnen bijdragen aan een ‘leukere, eerlijkere en schonere wereld’ kunnen leveren. De actie sluit aan bij de landelijke campagne van de Rijksoverheid ‘Iedereen doet wat’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.