Home / Rheden-Regiobode / Kansfonds verlengt jaarlijkse bijdrage Inloophuis Dieren

Kansfonds verlengt jaarlijkse bijdrage Inloophuis Dieren

DIEREN – Het Kansfonds/Fonds Franciscus heeft het Inloophuis Dieren laten weten dat de jaarlijkse bijdrage van 22.500 euro voor het Inloophuis Dieren verlengd wordt voor de jaren 2020 tot en met 2022. Met de bijdrage van het Kansfonds/Fonds Franciscus en de bijdrage van de gemeente Rheden, het Oranjefonds, de lokale kerken en de donateurs is er weer een belangrijke stap gezet om het werk van het Inloophuis in de komende jaren veilig te kunnen stellen. Het Kansfonds staat voor een samenleving waarin mensen omzien naar elkaar, zodat kwetsbare mensen niet buitengesloten raken. Jaarlijks steunt het fonds zo’n 600 projecten van betrokken mensen die iets willen doen voor de kwetsbaren in hun omgeving.

Lees ook

Kunst van Homan bij de dokter

DIEREN/VELP – In huisartsenposten in Velp en Dieren is werk te zien van Anton Homan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.